zondag 28 augustus 2016

Een streep door de markten, voorlopig.


Een streep door de markten, voorlopig.

Ja inderdaad, voorlopig gaat er hier een streep door de markten. Niet omdat ze niet leuk zijn maar omdat er zoveel zijn! Designmarkten, handgemaakt-markten, hippe festivals, ze buitelen over elkaar heen en het publiek verspreidt zich. Als bezoeker kan en wil je niet overal zijn en het hoeft ook niet want de gelegenheid doet zich zo veelvuldig voor.

Een goeie kraam op een leuke markt geeft je zelden nog een écht geslaagde dag als verkoper.
En o wat is dat jammer want hoe heerlijk is het als je bijvoorbeeld op de Vismarkt - Groningen staat samen met al je creatieve collega's. Elkaar zien, spreken, bijpraten als het er van komt.
Aanwaaiende (vaste) klanten en bekenden, feestje!


foto: Diezijn leuk!                               En de PopUp Bazaar georganiseerd door de meiden van Soort van Winkel - Zwolle, zo mooi!
Ik zou vooral even doorklikken voor de foto's en voor wie nog niet geweest is de agenda in de gaten houden. Én even sparen om ook fijn wat geld te hebben om stuk te slaan! Niet alleen voor jezelf erg leuk maar ook voor de aanbieders en makers van al die prachtige spullen.


foto: Soort vanWinkel                               Soms zal het niet meevallen om nee te zeggen, er komen leuke dingen langs! Maar het biedt ook weer kansen. Meer tijd om aandacht te besteden aan de site, mooie foto's, nieuwe producten. Inmiddels weten mensen ook zonder de stof van dichtbij te zien en te voelen dat het wel goed zit met de kwaliteit.

En door het wegvallen van de verkoop op de toch wel erg prijzige markten (en hiervoor ook Pop-up's) kan ik de prijzen weer wat omlaag doen. Ook geen vervelende bijkomstigheid.

Ach, en op sommige plekken blijf ik natuurlijk gewoon komen.Wees welkom, Studio Zeepsop


Geen opmerkingen:

Een reactie posten