donderdag 20 april 2017

Ik huppel!


Zonnige tassenplaatjes en het begon!
Hoe heerlijk, ineens was daar zo'n fijne vraag naar tassen. En dat vind ik wel erg leuk want dat betekent niet alleen dat mensen vallen voor iets wat ik met veel plezier en zorg gemaakt heb maar ook dat ze vallen voor iets wat ik toch eigenlijk het liefste doe, tassen maken.Het naaien zelf niet direct het meest maar het zoeken naar de juiste stoffen en de beste match.
Altijd spannend als na het in elkaar zetten, dat binnenstebuiten gebeurt, de tas tevoorschijn komt door het keergat. Lijkt heel frommelig maar het is net een toverbal die ineens de juiste kleur krijgt. En eigenlijk altijd mooier dan je vooraf had gedacht.Deze stof moest al heel lang een tas worden. De buitenkant is super maar de binnenkant is niet minder belangrijk. Hier werd het een ouderwets stofje in knalblauw met 'gouden' bloemen. De tweede tas krijgt een andere binnenkant want er worden natuurlijk geen twee dezelfde tassen gemaakt.Gouwe ouwe, deze vintage oranje stof. Maar nu wel mijn laatste want het is nagenoeg op.
Er zit nog geen binnenkant in dus die keuze ligt nog open.

Een prachtige zilver waar, als het aan mij ligt, de knalblauwe binnenkant in komt.En, o zo mooi, deze blauwe met verfstreken.
Het leuke is dat de tekst die aan de zijkant van de stof staat zo mooi in beeld blijft.En als deze klaar zijn volgt er weer een duik in de kast. Hiep hoi!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten