dinsdag 21 januari 2014

Studio Zeepsop blogt!


Bloggen om te vertellen wat er allemaal voor leuks gebeurt rondom Studio Zeepsop.
Ontwikkelingen, belevenissen en ook gebabbel, 2013 zat er vol mee! Ik probeerde het soms op de site te zetten maar dat past toch niet lekker. Vanaf nu, bloggen dus!

Over avonturen,
in 2013 de Blauwestad Bazaar. Een bijzondere zomer op een bijzondere plek. Maar ook aan deze rode jurk van de vogelverschrikster kleeft een mooi verhaal.  En ja, wij hadden een moestuin en een strand.Over ontwikkelingen,
in 2013 bracht een blok fotocoaching de site naar een hoger plan en belandden er ook enkele foto's in de spotlight. Bijvoorbeeld deze, met dank aan de meiden van Met de Hand!


 
Of gebabbel, over een chocolaatje onderin een doos, bezorgd op woensdagmiddag dus delen met drie. Doosje vol prachtige stoffen trouwens...Over opdrachten,
zoals bij de hulphondjes voor de mooie nieuwe site van Marlies, waarbij een opdracht een ware uitdaging bleek te zijn.Ontwikkelingen, projecten, ontmoetingen, leuke links, mooie stoffen, mislukkingen, frustraties, snode plannen. Ik ben benieuwd naar wat komen gaat!


Voorproefje: Het eerder geschreven stuk Stoffig relaas, over hoe het soms kan gaan. Toen nog op de site geplakt. Om het te lezen kun je de woorden ´stoffig relaas´ aanklikken net zoals dat op meerdere plekken in het blog kan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten